Opvoeding & training

Pup of jonge hond, puberende hond, volwassen hond, adoptiehond, seniorenhond, reu of teef, Chihuahua of Deense Dog...wij weten er weg mee!

Onze diensten

Wens jij gebruik te maken van onze diensten?
Heb jij een vraag of wens je specifiek advies?
Aarzel dan niet langer en contacteer ons nu !

HONDENOPVOEDING & TRAINING

Tijdens de eerste maanden van zijn leven leert de pup ontzettend snel. Het is dan ook heel belangrijk om deze periode optimaal te benutten en je jonge hond goed te begeleiden. Wij bieden verschillende lessenreeksen aan waarin we jou leren hoe jij je hond op een positieve en beloningsgerichte manier een degelijke opvoeding kan geven.

PUPPY I - voor de pups

Tijdens PUPPY I leggen we samen de fundering voor een levenslange, succesvolle relatie met jouw hond. Zowel theorie (zindelijkheidstraining, socialisatie, leerprincipes van de hond, lichaamstaal, ...) als praktijk komen beide aan bod. Zonder druk te leggen op de pup worden alvast enkele basisbegrippen aangeleerd: zit – liggen – staan – komen – blijven – volgen aan de leiband – … Wij streven naar een goed evenwicht tussen opvoeding en gehoorzaamheidstraining.

PUPPY II - van pup tot puber

Tijdens PUPPY II bouwen we verder op de vaardigheden die de pup al opgedaan heeft in het 1ste puppyklasje. We begeleiden je verder doorheen de volgende levensfasen van je hond. Waar heeft jouw puber behoefte aan? Wat gebeurt er allemaal tijdens de puberteit? Wij zorgen ervoor dat jij ten alle tijde begrijpt wat jouw hond nu meemaakt en hoe jij nu best omgaat met die puberstreken. Door tijdig met je pup een opleiding te volgen, kunnen mogelijke problemen voorkomen worden!

Gehoorzaamheidstraining - voor de volwassen hond

Nu we onze hond een goede (lees: consequente) opvoeding gegeven hebben en we de basis gelegd hebben voor het aanleren van een aantal commando's kunnen we verder gaan met onze training. Gehoorzaamheidstraining hoeft helemaal niet saai te zijn! Op een plezante manier gaan we verder met de training opdat de lesjes zowel voor baas als hond iets worden om telkens weer naar uit te kijken.