Maak kennis met mij

Op jonge leeftijd 'gebeten' door een hondenmicrobe, want honden vormen één grote constante in mijn leven.

Honden - een passie!

Mijn naam is Heidi Driesen. Waarschijnlijk ben ik al op jonge leeftijd 'gebeten' door een hondenmicrobe, want honden vormen één grote constante in mijn leven.

Honden en hun gedrag boeien me zó dat ik uiteindelijk van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt!

Na een tweejarige opleiding tot ‘zelfstandig hondeninstructeur’ ben ik in eerste instantie als hondentrainer van start gegaan. Op 1 april 2009 heb ik hondenschool Smart Doggies & much more... geopend.

Mijn doel: mensen helpen bij de (her)opvoeding van hun hond.

Na meerdere bijscholingen kan ik intussen ook als gedragsdeskundige mensen met honden met problemen verder helpen en is het werken met honden voor mij een meer dan fulltime bezigheid geworden waarin ik me heel erg thuis voel.

Zelf hebben wij 3 Leonbergers die op regelmatige basis ingezet worden om zowel honden met angst als (angst)agressie te trainen.

Aangezien de wereld van onze viervoeters ook niet stilstaat, probeer ik me op regelmatige basis bij te scholen om alzo op de hoogte te blijven van al de nieuwe ontwikkelingen binnen de 'hondenwereld'. Toch blijkt het dagdagelijks met mijn 2 voeten tussen de honden op de hondenschool staan, de grootste bron van informatie te zijn. Van pup tot veteraan; van Chihuahua tot Landsheer, ze passeren allemaal de revue en zorgen ervoor dat mijn boekentasje met informatie up-to-date blijft!

Bij Syntra Hasselt geef ik les aan mensen die zich inschrijven voor de opleiding 'hondengedragsdeskundige'. Het geeft voldoening om andere mensen te kunnen begeleiden in het verwezenlijken van hun dromen zodat ook zij op hun beurt, mensen kunnen verder helpen met honden met een gedragsprobleem.

Mijn motto: HOME IS WHERE YOUR DOG IS